tirsdag den 27. marts 2012

Siden sidst....

De sidste mange uger har været begivenhedsrige.


Den har budt på 10 ugers skolegang med et tons lektier, som gjorde at næsten al madlavning blev overladt til min kære kæreste, som ikke er den store fan af madlaving, men som dog sørgede for, at vi fik mad på bordet.

I morgen er det 2 uger siden, at jeg vandt guld ved DM for Caterelever på Foodexpo i Herning. En hel vild oplevelser, som jeg aldrig vil glemme.

I disse dage forsøger jeg så langsomt at få styr på de hængepartier, der er opstået efter 11 uger, hvor jeg stort set kun har koncentreret mig om skole og træning til DM.
Der er en del mail, der skal besvares, billeder, der skal sorteres, og huset trænger til en ordentligt omgang:-)

Hovederengøringen i hele huset blev det til i går, det var tiltrængt og rigtig dejligt at få gjort.

Hvis jeg skal vise nogle billeder af ting, som jeg har lavet i de sidste mange uger, må det være kagen, som jeg lavede til min kollegas søns barnedåb.



Kagen bestod af vaniljebund, limemousse, bund af mudcake (efter opskrift fra Kagekonen), chokoladetrøffel af mælkechokolade og mandelbund.
Bundene var bagt efter opskrift fra Jordbærkagens opskrift, dem er jeg efterhånden blevet glad for at bruge, de bliver altid gode og smager dejligt. Limemoussen var den samme som var i min svigermors jubilæumskage.

Chokolade trøflen var også den sædvanlige opskrift:
3/4 liter fløde varmes op til omkring kogepunktet
225g chokolade (hvid, lys eller mørk) tilsættes, og der røres til chokoladen er smeltet.
Cremen stilles på køl til den er helt kold - gerne natten over, med husholdningsfilm helt nede på cremens overflade for at undgår kondens.
Dagen efter piskes cremen forsigtigt op.

Kagen var smurt op med smørcreme og overtrukket med fondant.
Tigerdyret var moduleret med fondant æltet sammen med tylosepulver.

Kagen vakte begejstring, og som min kollega skrev; "...den smagte fantastisk."
Det var en sjov kage at lave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar